30 Червень, 2022

XLVІІІ Міжнародна науково-практична інтернет-конференція

  • ВПЛИВ ХЛОРЕЛИ НА ОРГАНІЗМ ЩУРІВ

      Анастасія Дробязко (Київ, Україна) |    Завантажити статтю |  Link

    Хлорела–мікроскопічна одноклітинна зелена водоростей, має вигляд мікроскопічної нерухомої (без джгутиків) кульки від 2 до 10мкму діаметрі, яку можна використовувати в раціонах годівлі тварин. Доповнюючи раціони годівлі, хлорела за рахунок свого багатющого складу надає яскраво виражену лікувально- профілактичну та імуностимулюючу дію на організм. Хлорела – активний продуцент білків, вуглеводів, ліпідів, вітамінів і зазвичай у сухій біомасі хлорели міститься 62% білка, 35% вуглеводів, 5-10% ліпідів і до 10% мінеральних речовин. Застосовуючи суспензії хлорели у раціонах годівлі тварин дозволяє господарствам комплексно вирішувати проблему підвищення продуктивності у тваринництві.