ФОРМУВАННЯ ТА РЕАЛІЗАЦІЯ ПРОПОЗИЦІЇ МОЛОКОПРОДУКТІВ ДЛЯ СПОЖИВЧОГО РИНКУ НА ПРАТ»ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ МОЛОКОЗАВОД»

  Валентина Гнєдіч Лідія Худякова (Біла Церква, Україна) |    Завантажити статтю

Молоко - унікальний продовольчий продукт, який досі не синтезований у світі. Цінність молока полягає в тому, що до його складу входить понад 100 компонентів: жири, вуглеводи, вітаміни, ферменти, гормони, мінеральні речовини тощо. За складом з ним не може конкурувати жоден з харчових продуктів. У коров’ячому молоці міститься 12,5-13% сухих речовин, з них жиру – (3,8%), білку – (3,3%), молочного цукру, - (4,8%), макро- і мікроелементів – (1%). Основні компоненти молока майже повністю засвоюються організмом людини та не повторюються в жодному іншому продукті харчування.